• Home
  • Menu
  • Groepen
    • Groepslunch
    • Groepsmenu's
    • Borrelgarnituren
    • Walking dinner
    • Buffet
    • BBQ van de Big Green Egg
    • Afternoon tea
    • Private dining
    • Feesten en partijen
    • Vergaderruimte
  • Vergadering
  • Trouwen
  • Catering
  • Over Mooii
    • Foto's
    • Tour
    • Instagram
  • Nieuws
  • Contact
  • Reserveren
  • Partners
  • Home
  • Menu
  • Groepen
    • Terug
    • Groepen
    • Groepslunch
    • Groepsmenu's
    • Borrelgarnituren
    • Walking dinner
    • Buffet
    • BBQ van de Big Green Egg
    • Afternoon tea
    • Private dining
    • Feesten en partijen
    • Vergaderruimte
  • Vergadering
  • Trouwen
  • Catering
  • Over Mooii
    • Terug
    • Over Mooii
    • Foto's
    • Tour
    • Instagram
  • Nieuws
  • Contact
  • Reserveren
  • Partners

Groepsmenu's vanaf 10 personen


Groepsmenu's

vanaf 10 personen

Chef’s surprise menu 4 gangen/ courses €37,50

 

Chefkok Gerard van Gelderen stelt met zijn keuken brigade elke maand een verrassings menu samen.

Hij gebruikt hiervoor de lekkerste producten van het seizoen.

Chef Gerard van Gelderen and his kitchen brigade proposes a montly menu.

He uses the tastiest products of the season for this.

 

Menu MOOII vanaf €39,50

Brood met olijfolie / Bread with olive oil

 

Voorgerechten / Starters


Combinatie van gerookte zalm en gerookte paling met limoenmayonaise   

Combination of smoked salmon and smoked eel with lime mayonnaise

 

Of/or

 

Carpaccio MOOII, truffelolie, pijnboompitten, rucola en Parmezaan

Carpaccio MOOII, truffle oil, pine nuts, rucola and Parmesan

Soepje / soup

 

Thaise pompoensoep met kokosmelk, gele curry en korianderolie                                     

Thai pumpkin soup with coconut milk, yellow curry and coriander oil

 

Tussengerecht / entremets

 

Gamba gegrild met risotto en gambaschuim

Gamba grilled with risotto and gamba foam


Hoofdgerechten / Main courses

Gebakken doradefilet met lasagne van spinazie, shiitake en geroosterde tomaat met beurre blanc van Jersey boter

Baked  bream fillet with spinach lasagna, shiitake and roasted tomato with beurre blanc of Jersey butter

 

Of/or

 

Gebakken rumpsteak met pastinaak en jus van sherry

Baked rump steak with parsnip and sherry gravy


Kaassoorten / cheeses

 

3 kaassoorten met vijgenbrood en vijgencompote

3 types of cheese with fig bread and fig compote

 

Nagerecht / Dessert

Crème brûlée van chocolade met vanille-ijs  en chocolade sprits

Crème brûlée of chocolate with vanilla ice cream and chocolate sprits

 

€39,50  3 gangen         voorgerecht – hoofdgerecht - nagerecht

            3 courses            starter - main course – dessert

 

€44,50  4 gangen          voorgerecht – soep - hoofdgerecht - nagerecht

           4 courses              starter - soup - main course – dessert

 

€49,50  5 gangen          voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht - nagerecht

            5 courses                  starter - soup - entremets - main course - dessert

 

€57,50  6 gangen         voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht – kaas -  nagerecht

            6 courses         starter - soup - entremets - main course - cheese - dessert

Menu Oude Haven vanaf €44,50

Brood met olijfolie / Bread with olive oil

 

Voorgerechten / Starters


Tonijn met gamba’s op Oosterse wijze bereid

Tuna with gamba’s in an Oriental style

 

Of/or

 

Tartaar van ossenhaas met piccalilly en gepocheerd ei

Tenderloin tartare with piccalilli and poached egg

Soepje / soup

 

Spinazie soep met gegrilde coquille

Spinach soup with grilled scallops

 

Tussengerecht / entremets

 

Mulfilet met Zeeuwse mosselen en beurre blanc

Mullet fillet with Zeeland mussels and beurre blanc


Hoofdgerechten / Main courses

 

Gebakken kabeljauwfilet met gerookte paling, gnocchi en gerookte bospeen

Fried cod fillet with smoked eel, gnocchi and smoked carrots

 

Of/or

 

Entrecote Don Pedro gegrild met pommes fondant, bospaddestoelen en jus van gepofte knoflook

Entrecote Don Pedro grilled with pommes fondant, wild mushrooms and roasted garlic gravy


Kaassoorten / cheeses

 

3 kaassoorten met vijgenbrood en vijgencompote

3 types of cheese with fig bread and fig compote

 

Nagerecht / Dessert

Bitterkoekjes met Amaretto en bitterkoekjes ijs

Dutch biscuits with Amaretto and Dutch biscuits ice cream

 

€44,50  3 gangen         voorgerecht – hoofdgerecht - nagerecht

            3 courses         starter - main course – dessert

 

€49,50  4 gangen          voorgerecht – soep - hoofdgerecht - nagerecht

           4 courses                 starter - soup - main course – dessert

 

€57,50  5 gangen          voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht - nagerecht

           5 courses                 starter - soup - entremets - main course - dessert

 

€65,00  6 gangen         voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht – kaas -  nagerecht

            6 courses         starter - soup - entremets - main course - cheese - dessert

Nieuws Reserveringsvoorwaarden Privacy voorwaarden Disclaimer
Restaurant Mooii
Oost-wijnstraat 8-16
3011 TZ, Rotterdam Nederland
info@restaurantmooii.nl
+31 104112295
Made with ❤ by: POCKETMENU