Groepsmenu's vanaf 10 personen Groepsmenu's vanaf 10 personen Chef’s surprise menu 4 gangen/ courses €37,50 Chefkok Gerard van Gelderen stelt met zijn keuken brigade elke maand een verrassings menu samen. Hij gebruikt hiervoor de lekkerste producten van het seizoen. Chef Gerard van Gelderen and his kitchen brigade proposes a montly menu. He uses the tastiest products of the season for this. Menu MOOII vanaf €39,50 Brood met olijfolie / Bread with olive oil Voorgerechten / Starters Combinatie van gerookte zalm en gerookte paling met limoenmayonaise Combination of smoked salmon and smoked eel with lime mayonnaise Of/or Carpaccio MOOII, truffelolie, pijnboompitten, rucola en Parmezaan Carpaccio MOOII, truffle oil, pine nuts, rucola and Parmesan Soepje / soup Thaise pompoensoep met kokosmelk, gele curry en korianderolie Thai pumpkin soup with coconut milk, yellow curry and coriander oil Tussengerecht / entremets Gamba gegrild met risotto en gambaschuim Gamba grilled with risotto and gamba foam Hoofdgerechten / Main courses Gebakken doradefilet met lasagne van spinazie, shiitake en geroosterde tomaat met beurre blanc van Jersey boter Baked bream fillet with spinach lasagna, shiitake and roasted tomato with beurre blanc of Jersey butter Of/or Gebakken rumpsteak met pastinaak en jus van sherry Baked rump steak with parsnip and sherry gravy Kaassoorten / cheeses 3 kaassoorten met vijgenbrood en vijgencompote 3 types of cheese with fig bread and fig compote Nagerecht / Dessert Crème brûlée van chocolade met vanille-ijs en chocolade sprits Crème brûlée of chocolate with vanilla ice cream and chocolate sprits €39,50 3 gangen voorgerecht – hoofdgerecht - nagerecht 3 courses starter - main course – dessert €44,50 4 gangen voorgerecht – soep - hoofdgerecht - nagerecht 4 courses starter - soup - main course – dessert €49,50 5 gangen voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht - nagerecht 5 courses starter - soup - entremets - main course - dessert €57,50 6 gangen voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht – kaas - nagerecht 6 courses starter - soup - entremets - main course - cheese - dessert Menu Oude Haven vanaf €44,50 Brood met olijfolie / Bread with olive oil Voorgerechten / Starters Tonijn met gamba’s op Oosterse wijze bereid Tuna with gamba’s in an Oriental style Of/or Tartaar van ossenhaas met piccalilly en gepocheerd ei Tenderloin tartare with piccalilli and poached egg Soepje / soup Spinazie soep met gegrilde coquille Spinach soup with grilled scallops Tussengerecht / entremets Mulfilet met Zeeuwse mosselen en beurre blanc Mullet fillet with Zeeland mussels and beurre blanc Hoofdgerechten / Main courses Gebakken kabeljauwfilet met gerookte paling, gnocchi en gerookte bospeen Fried cod fillet with smoked eel, gnocchi and smoked carrots Of/or Entrecote Don Pedro gegrild met pommes fondant, bospaddestoelen en jus van gepofte knoflook Entrecote Don Pedro grilled with pommes fondant, wild mushrooms and roasted garlic gravy Kaassoorten / cheeses 3 kaassoorten met vijgenbrood en vijgencompote 3 types of cheese with fig bread and fig compote Nagerecht / Dessert Bitterkoekjes met Amaretto en bitterkoekjes ijs Dutch biscuits with Amaretto and Dutch biscuits ice cream €44,50 3 gangen voorgerecht – hoofdgerecht - nagerecht 3 courses starter - main course – dessert €49,50 4 gangen voorgerecht – soep - hoofdgerecht - nagerecht 4 courses starter - soup - main course – dessert €57,50 5 gangen voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht - nagerecht 5 courses starter - soup - entremets - main course - dessert €65,00 6 gangen voorgerecht – soep – tussengerecht - hoofdgerecht – kaas - nagerecht 6 courses starter - soup - entremets - main course - cheese - dessert