meeting room rotterdam

Restaurant Mooii bevindt zich in de mooiste en oudste haven van Rotterdam en is gevestigd in twee historische wijnpakhuizen aan de Oost-wijnstraat. Wij beschikken over verschillende aparte ruimtes.

In het ene pand bevindt zich het restaurant, MOOII ROOM en de open keuken. 

De MOOII ROOM is geschikt voor vergaderingen tot 12 gasten en is uitgerust met een beamer. Ook exclusieve diners tot 26 gasten behoort tot de mogelijkheden in deze ruimte. 

In het andere pand is ruimte voor vergaderingen tot 50 gasten, diners tot 76 zittende gasten en recepties of bedrijfsfeesten tot 130 gasten.

Alle ruimtens zijn warm, sfeervol en modern ingericht. Het eten tijdens uw bijeenkomst wordt verzorgd door de uitstekende keukenbrigade van het restaurant.

We beschikken over verschillende vergaderruimtes met verschillende arrangementen, waar wij voor u graag vrijblijvend een offerte opstellen.

 Neem contact op

Reserveren

Kies het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Reserveer uw tafel en krijg direct een bevestiging via mail of sms. Vanaf 10 personen graag contact met ons opnemen in verband met groepsmenu's.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden