buffet aan huis

MOOII BUITEN DE DEUR

Met plezier stappen wij buiten onze eigen deuren om iedere gewenste maaltijd of culinaire aankleding op locatie te verzorgen. Wars van standaard catering is het ons doel om de kwaliteit van MOOII mee te brengen – stel u voor dat we ons restaurant voor de gelegenheid verplaatsen.

Een intiem diner, een lunch op kantoor, een huwelijk in het bos of een aangeklede borrel; ons is niet gauw iets te gek. We voelen ons thuis bij zowel kleine comités die haute cuisine waarderen als bij grotere gezelschappen die een simpele hap zonder poespas wensen. En we bezorgen met hetzelfde genoegen 150 broodjes of een grote pan soep. Luxe hoeft niet ingewikkeld te zijn en het eenvoudige niet stijlloos.

Bent u op zoek naar een cateraar in de regio Rotterdam? Het vaste team van MOOII, aangevoerd door chef-kok Gerard van Gelderen en maître Thijs van den Bergh kijkt er naar uit uw ‘MOOII Buiten de deur’ tot een succes te maken en uw verwachtingen te overtreffen.

MOGELIJKHEDEN
Ingrediënten van de beste kwaliteit en mooie producten uit binnen- en buitenland is één; het totale plaatje moet kloppen. We nemen desgewenst het volledige event uit handen en verzorgen ook graag zaken als aankleding en personeel.

Neem contact op

 


Enkele reviews:

"Het eten is iedere keer weer kersvers en het smaakt heerlijk" (Facebook)
"Wij waren met 5 personen en allemaal vonden wij het super" (IENS.nl)
"Fijne sfeer, super bediening en heerlijk eten" (Couverts)

 

Reserveren

Kies het aantal personen en zie meteen welke dagen en tijden beschikbaar zijn. Reserveer uw tafel en krijg direct een bevestiging via mail of sms. Vanaf 10 personen graag contact met ons opnemen in verband met groepsmenu's.

×

Uw browser wordt niet meer ondersteund

Helaas ondersteunen wij Internet Explorer 8 of lager niet meer.
Onze websites maken gebruik van nieuwe technieken en wij kunnen u daarom geen goede website laten zien.
Klik hieronder om een nieuwe browser te downloaden. een moderne browser downloaden